Letargu

One Stop Shop

Een product, dienst of klantenservice die een verschil kan maken in uw markt? Maar u heeft niet de juiste mensen beschikbaar op korte termijn?
Laat dan ons u helpen uw doelstelling te bereiken

Afspraken maken

Heeft u niet de juiste mensen of middelen beschikbaar om uw product of dienst aan te bieden? Wij zetten een expert op de taak die uw database zal benaderen met maar één doel, kwalitatieve afspraken maken voor uw verkoopteam!

Klanten selectie

Een accurate database is essentieel vóór het aanvatten van een telemarketing campagne. Onze specialisten helpen u om deze niet alleen zeer snel aan te vullen maar tevens te onderhouden.

Loyalty Program

Klanten behouden is belangrijk, tenslotte is het veel winstgevender dan vele andere inspanningen. Wij helpen u uw klanten te behouden en hun financiële waarde te verhogen.

Sales Training

Wel een team maar (nog) niet het gewenste resultaat? Wij zorgen voor een kennisoverdracht waardoor uw verkoopteam en uw resultaten een boost krijgen.

Marktonderzoek

Nood aan marktkennis m.b.t. uw doelgroep? Wenst u een onderzoek uit te voeren om informatie te meten of te kwantificeren in het kader van klantenbinding? Wij zijn u gids naar de juiste informatie.

Advies

Een product of dienst die een verschil kan maken in de door u beoogde markt? Laat ons u begeleiden en adviseren hoe u uw ideale klant niet alleen bereikt, maar ook hoe u met de juiste persoon kan praten.

We'd love to hear from you

Onze experten geven graag hun advies op al uw vragen.

Mail of bel ons